loader-logo

Melyek a legjobb bélyegző tinták?

Hobby kézművesek, iskolák és vállalkozások egyaránt széleskörűen használják fel a bélyegzőket. Bélyegző albumokon át a pólónyomás marketingig a bélyegzők felpezsdíthetik kreatív projekteket és az üzleti teljesítményt. A sokféle bélyegző tinta típusok és a változatos felhasználási lehetőségek közül választhat: vajon milyen bélyegzőfestékre van szükségem? Az alábbiakban többféle tintatípust ismertetünk meg, így megtalálhatja a saját eseményéhez vagy a projekthez megfelelőt! colop bélyegző tinta - Bélyegzőművek Kft- Bélyegző készítés Budapest

Gyorsand száradó bélyegző tinta

A gyorsan száradó bélyegző tintát 20 másodperc és 2 perc közötti száradásra tervezték fényes és nem porózus felületeken. Akár előnyben részesíti az előre festett opciót, akár a különálló betéttel ellátott gumibélyegzőt, különféle megoldások állnak rendelkezésre. A tinta gyorsan száradó jellege miatt, a csíkok és foltok minimálisra csökkennek, fenntartva a letisztult, éles képet.

A gyorsan száradó tinták típusai

-Tinta száradási reaktivátor.
A bélyegző reaktivátor szükséges a tinta megszárításához bélyegzőpárnákban, a szálak lágyításával. Ez az elem meghosszabbítja a betét élettartamát, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a tintában nagyobb mennyiséget felhasználhassanak.
-Színes, gyorsan száradó tinta.
Gyorsan száradó tintagyűjteményünk különböző árnyalatokban kapható, például fekete, piros, kék és fehér, hogy színesebbé tegye projektjeit, vagy esztétikussá tegye saját brand-jét.
-Gyorsan száradó tinta az előre festett bélyegekhez.
Újra festse be a gumibélyegzőt gyorsan száradó tintával, hogy merész, vonzó képeket, logókat és más mintákat készítsen.
-Gyorsan száradó festék alkalmazások
Ha nem porózus felületeket – például fémet, műanyagot, bevont papírt, fényképeket vagy fényes papírt – sajtol, ideális a gyorsan száradó tinta. A szokásos tinta könnyen csíkokat okozhat, és a lenyomat teljesen eltávolítható. A gyorsan száradó tinta csökkenti az ilyen típusú foltok valószínűségét. Azok számára, akik nagy mennyiségű nem porózus anyagot bélyegeznek meg, a gyorsan száradó tinta szintén kiváló, hogy időben össze lehessen rakni vagy elrendezni az anyagokat. Az alkalmazások magukban foglalják a fényképészeti megoldásokat, ipari vagy gyári beállításokat, tanteremeket és művészeti törekvéseket, például a montázsalbumot. Gyorsan száradó tintával könnyen bélyegezhet terveket, azonosító számokat, logókat.

Kézi- és láthatatlan bélyegző tinta

A láthatatlan tinta, más néven ultraibolya tinta csak UV vagy fekete fény alatt látható. Láthatatlan tintát általában bőrön alkalmazzák. A kézi tinta gyorsan szárad, nem mérgező, és a bőrön akár egy napig éles képet mutat. uv bélyegző tinta - Bélyegzőművek Kft- bélyegző készítés budapest

A kézi és láthatatlan bélyegző tinták típusai

Láthatatlan bélyegző. Ha nincs önfestő bélyegzője, akkor ezt a bélyegzőt gumibélyegzőkkel való használatra szánják. Láthatatlan tinta és tintapárna. A láthatatlan tintával és tintapárnával ellátott készletünk biztosítja, hogy a bélyegzőpárna vagy a bélyegző újratölthető legyen, miután kifogyott. Láthatatlan tinta. Ha már rendelkezik bélyegzőpárnával vagy önfestékes bélyegzővel, de az elfogyott, akkor az ultraibolya bélyegző tinta képes újra festeni a padot. Kézi tinta. Nem mérgező, vízálló tinta a bőrön való használatra szolgál, legfeljebb egy napig tart, és alkohollal eltávolítható. Kézi és láthatatlan tinta alkalmazási területek Láthatatlan tinta segítségével megjelölheti a felületeket látható nyom nélkül. Ez a festék felhasználható hivatalos célokra, például tulajdon vagy értékes tárgy megjelölésére. A láthatatlan tinta gyakoribb felhasználása; a belépők kézre pecsételése rendezvényeken, bárokban vagy vidámparkokban. Ez lehetővé teszi a vendégek számára, hogy elkerüljék a csúnya nyomot a bőrükön, miközben a rendezvény személyzete megbizonyosodhat arról, hogy az összes belépőt elszámolták. A kézi és láthatatlan tinta kreatív projekteknél is kiválóan működik.

SZÖVETFESTÉK

Testreszabhat különböző szövet típusokat tintával, amely tartós, fakulásnak ellenálló benyomást hagy a pamuton, vásznon, muszlinon és egyéb szöveteken. A szövetes tinta mélyen a ruhaszálakba süllyed, hogy megőrizze a gyönyörű megjelenését, miközben ellenáll a mosásnak és szárításnak az idő múlásával. Szövet tinták típusai Textilcímkézés. Testreszabhatja a szövet tinta gumibélyegzőt a pólók, ruhák, táskák és egyebek megjelölésére az Ön által választott szavakkal vagy dizájnnal. Ruha bélyegző tinta. Ez a bélyegzőpárna és tinta csomag ideális, ha még nincs ruhával ellátott bélyegzőpárnája. A szövet tintát a különböző ruházati cikkektől kezdve a táskákig mindenhez felhasználják. Adjon személyre szabott dizájnt vagy kifejezést a közösségi ruhákhoz vagy szervezeti pólókhoz. A textilfesték felhasználható ipari környezetben lévő tárgyak megjelölésére vagy egy kisvállalkozás, például egy kávézó vagy művészeti vállalkozás marketingjének eszközeként is. A szövetfestékkel számos anyagra rányomhatja a bélyegét, beleértve a pamutot, a lenvásznat, a muszlint vagy a vásznat.

TINTÁZÁSI TIPPEK

Az alábbiakban 4 alapvető tippet mutatunk be a tinta és a párnák kiváló állapotban tartása érdekében: A betéteket fejjel lefelé vagy vízszintesen tárolja. Ez a tárolási technika minimalizálja az egyenetlen tintaeloszlást tárolás közben, ezáltal nem szárad be idő előtt. Tintázza újra a padot ugyanazon márkájú és színű tintával, hogy megakadályozza a kémiai reakciókat és az elszíneződött színtónust. Tisztítsa meg a bélyegzőt, amikor új színre vált, hogy megakadályozza a bélyegző és a párna keveredését más színekkel. Bélyegezzen egyenletes felületre, hogy a bélyegző minden része félkövér és tiszta legyen. Hogyan használja a bélyegzőt nem porózus felületeken? Ha nem porózus felületeken szeretne pecsétet használni – például fényképeken, műanyagon vagy celofánon -, akkor néhány dolgot előzetesen tudnia kell. A papír, szövet és más porózus felületekkel ellentétben a tinta nem szívódik fel nem porózus felületeken. Amikor fényes anyagra, üvegre és egyebekre nyomtat, először győződjön meg arról, hogy a felület teljesen tiszta. Miután elkészítette a bélyegző nyomást, a tinta gyorsan megszárad, a legjobb, ha a festéknek elegendő időt ad, mielőtt azonnal hozzáérne a tintához, vagy hagyná, hogy más anyagok érintkezzenek a tintával. colop bélyegző tinta - Bélyegzőművek Kft- Bélyegző készítés Budapest A bélyegzéshez szükséges legjobb festékek az Ön preferenciájától és rendeltetésétől függenek. Bizonyos esetekben csak új tintára lehet szüksége a párnák frissítéséhez vagy az önfestékes bélyegzők újrafestéséhez és néha egy teljesen új betétre és bélyegzőre lehet szükség. Akár egyedi, személyes vonzerőt szeretne adni a nyomtatott marketing anyagaihoz, akár egy szeszélyes jegyzetet a művészeti projektjeihez, a különféle festéktípusok kipróbálása különféle felületeken innovatív dizájnt eredményezhetnek. A legtöbb festék többféle színben érhető el, hogy színes bélyegző nyomásokat tudjon készíteni, vagy egyszerűen fokozza márkájának megjelenését színekkel. A sokféle tinta, valamint a gumibélyegző testreszabásának lehetősége révén vonzó, személyre szabott pecsét nyomásokat hozhat létre, amelyek minden projektet tovább fokoznak.  
0 Points


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük