loader-logo

Bélyegzők amelyekre minden KKV tulajdonosnak szüksége van

A kis- és középvállalkozások működéséhez sok apró fogaskerékre van szükség. Nem számít mekkora méretű a vállalkozása, célszerű megtalálni a legprofesszionálisabb folyamatokat a hatékony működéshez. Bélyegző készítés könnyen hozzájárulhat az akadályok leküzdéséhez.

Ezért összegyűjtöttünk össze négy bélyegzőtípust, amelyekre minden KKV tulajdonosnak szüksége van, használatuk erősen ajánlott.

Címbélyegzők

Ezek a típusú bélyegzők tartalmazzák a vállalkozás nevét, illetve címét.
A bélyegzőket testreszabhatja logójával, hogy márkája még autentikusabb legyen, így növelheti márkájának népszerűségét és professzionális megjelenést biztosít cégének.

címbélyegző - belyegzomuvek.hu

A digitális űrlapok és folyamatok egyre népszerűbbek, viszont még mindig jelen vannak a papír alapú dokumentációs módszerek. A címpecsét lehetővé teszi, hogy hatékonyan vegye fel címét fejlécként vagy visszaküldési címként, és rendkívül professzionális megjelenést is biztosít.

Az alábbiakban bemutatunk néhány példát, amikor a címpecsét hasznos lehet a vállalkozás számára:

Fejléc
Névjegykártyák
Visszaszállítási cím
Szerződések
Csomagolási cédulák

Dátumbélyegzők

A dátumbélyegzők mozgatható sávokkal vannak ellátva: hónapra, napra és évre, leosztva. Ezzel megkönnyítve a dátum megváltoztatását és a különféle dokumentumok bélyegzését.

A dátumpecsétek egyszeri esetnél is hasznosak – de még hasznosabbak, ha ismételt bélyegzésről van szó. Ha van egy köteg papírja, amelyen fel kell tüntetni a dátumot, akkor ez az önfestő bélyegző elkerüli a korai elhasználódást, ugyanakkor időt takarít meg a nagy mennyiségű irat bélyegzésénél is.

Például sok vállalkozásnak, beleértve az éttermi vállalkozásokat is, naponta vagy hetente kell nyilvántartást vezetnie. A dátum rögzítéséhez önfestékkel ellátott dátumbélyegzőt érdemes használni, hogy a dátum olvasható legyen, ez így felgyorsítja a folyamatot. dátumbélyegző - belyegzomuvek.hu

 

Dátumbélyegző példák:

Számlák
Csomagolási cédulák
Rekordok
Engedélyek
Közlemények
Szerződések
Betűk
Leltár
Nyugták

Aláírás bélyegzők

Gyakran ír alá fontos dokumentumokat, vagy aláírja az eljárásokat? A írott-aláírások időigényesek lehetnek, ha egyszerre több dokumentumot kell aláírni. Ha a minden napi dokumentumok nagy részéhez aláírás szükséges, akkor a folyamatok hatékonyabbá tételéhez aláírási bélyegzőt használhat.

Testreszabhatja az aláírás pecsétjét az aláírásával, vagy készíthet néhány bélyegzőt alkalmazottjai számára, akiknek gyakran meg kell jelölniük az aláírást a dokumentumokon és a leltárban. Minden aláírási bélyegző egyértelmű képet mutat a minden egyes aláírásról.

Aláírási bélyegzők/pecsétek példái:

Munkavállalói szerződések
Jelentkezés a készleten
Egyéb üzleti szerződések
Az engedélyek és engedélyek közjegyzői bejegyzése
Fizetések
Levelek és közlemények
Leltár
Csomagolási cédulák

Pénzügyi bélyegzők

Talán az üzleti vállalkozásának egyik leghasznosabb bélyegző típusa a pénzügyi bélyegzők/ pénzügyi pecsétek kategória. Ez hasznos könyvelési célokra, valamint a dokumentumok és csekkek érvényességének megjelölésére, és segíthet a kifizetések, csekkek és még sok minden más szervezésében, nyomon követésében és állapotának megjelölésében is.

Az üzleti bélyegzők különböző stílusokban kaphatók, színválasztékkal, törzsstílussal és szöveggel választhatóak. Válasszon egy olyan bélyegzőt, amely a „Csak betétként” , „Hiteles másolat”, „Érvénytelen” és „Fizetett” feliratú.

Az egyik kulcsfontosságú pecsét a jóváhagyási bélyegző, amely segíti a csekkek dokumentációjának nyomonkövethetőségét és olvashatóságát. Csak annyit kell tennie, hogy testreszabja a jóváhagyási bélyegzőt, hogy tartalmazza a számlaszámot, a nevet vagy a vállalkozás nevét. Ily módon minden egyes, ezzel az egyedi bélyegzővel ellátott csekk biztosítja, hogy nem lehet készpénzben befizetni, ha rossz kezekbe kerül.

Az alábbiakban bemutatunk néhány példát, pénzügyi bélyegzők felhasználási területére:

Fizetések
Ellenőrzések
Számlakivonatok
Banki kivonatok
Számla összefoglalók
Pénztári iratok

Ha kis -és középvállalkozási folyamatainak fejlesztésén gondolkodik, fontos, hogy ellenőrizze az összes olyan folyamatot, amelyet Ön és csapata naponta elvégez. Bár ez egyelőre nem tűnik soknak, ezek az ismétlődő feladatok végül a vártnál több időt vehetnek igénybe. A legfontosabb üzleti bélyegző készítésével Budapesten nemcsak időt takaríthat meg, hanem azt is, hogy minden irat, levél és dokumentum a lehető legprofibb és olvashatóbb legyen.

Ha felkeltette érdeklődését cikkünk, itt tudja felvenni velünk a kapcsolatot

0 Points


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük