loader-logo

Segítség egyedi bélyegző rendeléséhez

Egyedi bélyegzők kiválasztásához segítséget fog nyújtani Önnek a következő néhány sor. Sokan nem veszik észre, hogy mennyi lehetőség áll rendelkezésre a bélyegzők megrendelésekor. Az ár meghatározó tényező lehet a bélyegző kiválasztásában, de ne feledje, hogy az olcsó nem mindig a legjobb vagy legmegfelelőbb megoldás az Ön számára. Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan kérdést, amely felmerülhet, amikor eldönti az alkalmazás megfelelő helyét.

 

Milyen típusú anyagra szeretne nyomtatni?

A bélyegző kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy milyen típusú anyagra bélyegez. Ha porózus felületre nyomtat, például papírra vagy dobozokra, bármelyik egyedi pecsét működni fog. Ha nem porózus felületre nyomtat, mint például fényes brosúrák, fémek vagy műanyagok, akkor szüksége lesz egy természetes szárítású gumibélyegzőre, gyorsan száradó festékkel. Az egyszerűség kedvéért a porózus pecsétek alkalmazására összpontosítok. A természetes gumibélyegzőknek és a gyorsan száradó festékeknek számos lehetőségük és követelményük van, és megérdemlik saját blogbejegyzésüket.

 

Mekkora mértékű lesz az egyedi bélyegző igénybevétele?

A felhasználás mennyisége segíthet az Ön számára legmegfelelőbb bélyegző meghatározásában. Az öntapadó bélyegzők a legjobbak a nagy mennyiségű bélyegzéshez, mivel van egy belső párna, amely minden bélyegzés után felfrissíti a bélyegzőt. A gumibélyegzőink egy másik jó lehetőség nagy mennyiségű használatra. Nem javasoljuk az előre festett bélyegzőket nagy mennyiségű bélyegzéshez, mivel a bélyegző lenyomata folyamatosan halványul minden bélyegzésnél. Az előre tintával ellátott bélyegzőknek időre van szükségük az egyes nyomások között, hogy a tinta lefolyjon a bélyegző aljára.

 

Kiváló minőségű egyedi bélyegző lenyomatot keres?

Ha éles, tiszta bélyegző lenyomatot keres, hogy valóban megmutassa a cég logóját, vagy biztosítja az olvashatóságot a hivatalos dokumentumoknál, akkor erre bélyegzőnk van. Ne feledje, hogy soha nem tudja lemásolni a nyomtatási minőséget egy bélyegzővel, de az „Előfestett tintás bélyegzők” sorozatunkkal „majdnem nyomtatási minőséget” érhet el. Ezeket a bélyegzőket ajánljuk aláírásokhoz, közjegyzőkhöz és engedéllyel rendelkező szakmai bélyegzőkhöz. Más egyedi bélyegző termékcsaládjaink minőségi egyedi pecsétek megjelenítéséhez is működnek. A legtöbb ember rájön, hogy a bélyegzés kisebb hibákat okozhat, és a kiváló minőségű képek nem mindig jelennek meg tökéletesen.

egyedi bélyegző készítés - bélyegzőművek.hu

 

Mekkora méretű bélyegző lenyomatot szeretne?

A bélyegző kiválasztásának másik módja a kívánt bélyegző lenyomat mérete. Ha a kívánt bélyegző nagyon nagy, akkor a gumibélyegzők kategória a leggazdaságosabb megoldás. Egy másik nagyszerű dolog a gumibélyegzők nagy bélyegző alkalmazásokhoz való felhasználása során lehetőség nyílik a rocker tartó beszerelésére. Homorú fafelületen készülnek, így a bélyegző benyomását ráhúzza arra, amit bélyegez. A nagyobb bélyegzőkre szerelhető rockerek előnye, hogy könnyebb egyértelmű bélyeg benyomást kelteni. Ha nem használ nagyobb méretű gumibélyegzőn stabilizálót, akkor a lenyomatok gyenge minőségűek lehetnek. Ennek oka az állandó nyomás hiánya a bélyegző teljes felületén.

Ha nagy bélyegzőt szeretne anélkül, hogy külön tintapárnát szeretne használni, akkor az előre festett bélyegzők jó választási lehetőséget biztosítanak a benyomás minősége és az egyszerű bélyegzés miatt. Néhány nagy önfestő pecsét is szóbakerülhet, de nem ajánljuk őket, mivel általában inkonzisztens bélyegképeket adnak. Bármelyik egyedi bélyegző termékcsaládunk kis méretű bélyegző lenyomatot is kínál.

 

Milyen színű tintát szeretne a bélyegzőjéhez?

A kívánt tinta színe befolyásolhatja, hogy melyik típusú egyedi pecsét legyen a legjobb az Ön számára. 5 alapszínt kínálunk egyedi bélyegzőinkhez; Fekete, piros, kék, zöld és lila. Ez azonban nem azt jelenti, hogy csak ez a színválaszték áll rendelkezésre. Ha fémes vagy speciális festéket szeretne, akkor a gumibélyegzőink és az önfestő bélyegzőink jó választás az Ön számára. Biztosíthatjuk Önnek a bélyegzőt és a száraz tintapárnát, amelyet bármilyen színnel befesthet magának. Egy másik módszer annak meghatározására, hogy milyen típusú bélyegzőt érdemes vásárolnia, az, ha körülnéz az irodájában, és megnézi, hogy más emberek milyen típusú bélyegzőket használnak.

colop gumibélyegző - belyegzomuvek.hu

 

Milyen típusú egyedi bélyegzőt szeretne?

A nap végén néha csak az a tényező szükséges, amellyel meghatározhatja a döntését: milyen egyedi bélyegző tetszik a legjobban? A személyes preferencia nagyban hozzájárul az elégedettséghez. Néha a legjobb döntések a legegyszerűbb döntések.

Látogasson el üzletünkbe,hívjon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online az alábbi oldalon. Kattintson ide.

0 Points


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük