loader-logo

Gyors Trodat bélyegző készítés Budapesten

Hogyan lehet használni a Trodat bélyegzőket

A Trodat bélyegzőknél már régóta az a szabvány, amely alapján az összes többi bélyegzőt megítélik. A Trodat Bélyegző eredeti gumifából készül, ezért természetes terméknek számít. Egyedülálló összetételű akrilgyanták és gumifestékek. Ez állandó színt ad magas hő hatására, ezért tartós. Sokan több éve használják őket nagy megelégedéssel.

A Trodat bélyegzők különféle kategóriákba sorolhatók, mint például a szokásos, éves, korlátozott példányszámú, gyűjtői és korlátozott színes kiadások. Az Ideal / Trodats 20 különböző méretben kerül forgalomba, a legkisebb préslemeztől a rendelkezésre álló legnagyobbig. Minden méret könnyen elérhető, előre színezett, különféle színekben, azaz vörös, zöld, kék vagy fekete tintával öntapadó bélyegzők.

trodat-belyegzok-belyegzomuvek.hu-belyegzo-keszites

Az önfestékező bélyegzőkben

használt tinta vízalapú, hogy használat közben elkerülje a gumi károsodását. Egyedülálló UV-kezelési technikával tervezték, amely biztosítja a vibrációt és a ragyogó színt a megfelelő fény alatt. Sötét színű fa táblákon és üvegen is használhatók. A Trodat bélyegzőben használt tintát a fotokeményítésnek nevezett eljárás útján kell megkötni.

A Trodat Stamping Solution egy speciális tollállványból áll az egyszerű alkalmazás érdekében. Használat előtt puha ruhával vagy papírtörlővel kell tisztítani az állványt. Soha nem szabad nedvesíteni a bélyegzőt vízzel, mivel ez megváltoztatja a színét, így a bélyeg használhatatlan. Miután megtisztította az állványt az ajánlott tisztítószerekkel, törölje le a bélyegzőt. Ez a folyamat legalább két órát vesz igénybe, de egyes esetekben akár hat órát is igénybe vehet.

A bélyegző tinta felhelyezéséhez

a cseppentő segítségével a papírra kell helyezni. Ezután a speciális, festékkel festett tintapárnákat rá kell helyezni a bélyeg tetejére. Ezeket a tintapárnákat kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletes benyomást keltsenek a bélyegző felületén lévő formatervezésről. Az eredeti bélyegzők mintázatának megfelelően fel kell használni a cserealkatrészeket.

Amikor a tinta megszáradt, finoman rá kell nyomni a bélyegzők felületére, hogy eltávolítsa azt az aljzatról. Miután eltávolította a tintát a bélyegzőkről, itt az ideje az utolsó simításnak. Az utolsó simítás abból áll, hogy az akril kialakítást hozzáadják a bélyegzőkhöz. Erre a célra az festékkel ellátott bélyegzők végeit egy speciális, a bélyegzőkkel ellátott permetező palackba kell mártani.

A bélyegzők akrilfestékekkel történő bevonásával a speciális spray palackot lehet használni. Ez a módszer segít abban is, hogy hozzáadják a képet, a dizájnt és a mintát a gumibélyegzőkhöz. Ezenkívül lehetővé teszi a gumibélyegzők fényes megjelenését. A bevonási folyamat eredményeként a gumibélyegzők eredeti megjelenése helyreáll, és visszanyeri normál megjelenését.

A bélyegző készítő gép nyomtatási eljárása nagyon egyszerű. Van egy érintőpadja, amely lehetővé teszi a szükséges adatok megadását. Az adatok megadása után azok automatikusan feldolgozásra kerülnek. Ezenkívül a trodat gumibélyegzők nyomtatása nagyon gyorsan történik.

Megvásárolhatja a Trodat bélyegzőket számos online áruházból, nagyon kedvező áron.

piros-trodat-belyegzomuvek.hu-belyegzo-keszites

A bélyegzők megvásárlásakor

a termékek széles választéka közül választhat. Az online áruházakban elérhető fajták közül is választhat. A leghatékonyabb vásárlás érdekében vásárolhat az online boltokban, amelyek kedvezményt kínálnak a trodat bélyegzőkre
Ezeket a tintapárnákat és bélyegzőket postai rendelési katalógusokban is megrendelheti. A megrendelés leadása előtt azonban meg kell győződnie arról, hogy hiteles céggel van-e kapcsolatban. Sőt, a megrendelés leadása előtt meg kell vizsgálnia a vállalat visszatérési politikáját is. Ezenkívül ellenőrizze a tintapárnák és a bélyegzők hitelességét is az ügyfelek véleményeinek és visszajelzéseinek olvasásával.

Sok ember részesült már előnyben a Trodat cég által kínált tintapárnákból és bélyegzőkből. Ezért Ön is profitálhat a vállalat által kínált szolgáltatásból. A Trodat bélyegző segíthet számos feladat gyors és egyszerű megvalósításában. Ezenkívül lehetővé teszik, hogy pénzt takarítson meg ezeknek a bélyegzőknek a megvásárlásakor.

irodai-belyegzok

Hogyan használhatunk önfestékező bélyegzőt, hogy valami különlegeset alkossunk

Az önfestékező bélyegző évek óta létezik. Először a század fordulóján váltak népszerűvé a művészeti közösség körében. A bélyegző a legtöbb felületen használható, és lapos, ecsettel vagy a hagyományos bélyegzővel használható. A legtöbb modern önfestékező bélyegző golyóstollat ​​használ. Ezek a legjobb tollak az ilyen típusú műalkotásokhoz.

Tisztán tartani, magánügyek az Ön számára. Piszkos bélyegző nélkül a saját festékkel bélyegzők pontosan ott tartják a tintát, ahol lennie kell. önfestékező bélyegzőkkel a mellékelt tintapárna közvetlenül visszahúzódik a bélyegzőbe, és csak csekély vagy semmiféle rendetlenséget hagy maga után.

Nem kell aggódnia, hogy az egyedi bélyegző milyen kicsi vagy nagy. Ez különféle formákat és méreteket ölthet, attól függően, hogy miként szeretné testre szabni. Van még egy önfestékező bélyegző is, amely többféle színben kapható. Ezek keverhetők sokféle textúra és akár nyomat létrehozásához. Még választani is tudnak a lenyomat méretéről, lehetővé téve, hogy valami különlegeset alkosson.

gumibelyegzok-belyegzomuvek.hu-belyegzo-keszites

Az önfestékező bélyegzőkkel használt tinták

jobban tapadnak a papír felületére, mint a szokásos tintatollak. A tinta közvetlenül a felszínre megy, mélyen behatolva tapad a papír szálaihoz. Ez sokkal professzionálisabb megjelenést és érzetet kölcsönöz a kész terméknek. Sokféle színt is felvehet a szokásos festék több színéből. Ez azt jelenti, hogy sokféle szín közül választhat.

A saját tintával előintézett bélyegzők használata sokkal olcsóbb, mint a festék más módszerei. Ha összehasonlítja a szokásos tintatollakkal vagy bélyegzőkkel, a költségek nagyon közel vannak az előre festett gumibélyegző használatának költségeihez. Mivel ezek olcsóbbak, sokan megvásárolhatják őket.

Ha valamit saját maga festő bélyegzőkkel szeretne testre szabni, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy a tinta hogyan reagál a különböző típusú felületekre. Vannak olyan felületek, amelyek nem teszik lehetővé a tinta megfelelő tapadását. Például sokan nem akarják, hogy a bélyegzők feltűnjenek a frissen tisztított fehér edényeiken. Az ilyen típusú felületekhez vannak speciális tisztítószerek.

Ezek olyan apró felszerelések, amelyeket otthon használhat előre festett bélyegzők tervezéséhez. Egyszerűen átviszi a tervét egy speciális átadási papírra. Ezután ráteszi a bélyegzőket a papírra, és óvatosan nyomja a helyére az ujjaival. Ezután hagyja őket száradni a napon. A nap felgyorsítja a szárítási folyamatot, így az önfestékkel ellátott bélyegzők tovább tartanak.

Miután megvásárolta az önfestékkel ellátott bélyegzőket, megkezdheti bármi tervezését. Sokan szeretnek többféle színű gumibélyegzőt vásárolni annak érdekében, hogy hangulatuktól vagy alkalmuktól függően megváltoztassák a formatervezést. Bármi legyen is a kialakítás, találhat egy önfestékező bélyegzőpárnát, amely éppen megfelel az Ön igényeinek. Ez segít abban, hogy a lehető legtöbbet használja ki új vásárlásából.

Az első típusú önfestékező bélyegzőpárna, amelyet meg kell vásárolnia, egy előre festett pad. Ezeket a betéteket kifejezetten abból a célból készítik, hogy előkészített tintával lássák el a műveit. Ezeknek az előre festett betéteknek a minősége elég jó. Ha több képet szeretne elkészíteni az önfestékkel ellátott bélyegzőpárnájával, ezek az előre festett betétek kiválóan alkalmasak többféle megjelenítés létrehozására.

Gumibélyegző vásárlás

Ezután megvásárolhat egy önfestékező gumibélyegzőt, amely már tartalmaz tintát. Ezek a bélyegzők pigmenteket tartalmaznak, amelyek a levegővel reagálva fényes, fényes, élénk képet hoznak létre a gumibélyegzőn. Ezek az önfestékező bélyegzők különböző természetes színekben kaphatók, és kaphatók olyan színekben, amelyek állandóak és félig állandóak is lehetnek. Különböző méretben is kaphatók, hogy megfeleljenek a művészek igényeinek.

önfestékező bélyegzőkkel testreszabhatja egy kis szövetdarabot is. Ennek a szövetnek a testreszabásához meg kell vágnia egy kis darabot a szövetből, és a bélyegzőpárnával be kell nyomtatnia a mintát a szövet aljára. Ezután forró vasalóval melegítheti a betétet, és véglegesen megjelölheti a mintát a szövet alsó oldalán. Miután a formatervezés megszáradt, véglegesen elhelyezheti a lenyomat méretét közvetlenül a szöveten. Ez egyedi és személyre szabott megjelenést kölcsönöz különleges tárgyának.

Az előre kinyomtatott névjegykártyák testreszabásához önfestékező bélyegzőt is használhat. Ezen előre kinyomtatott névjegykártyák egyikének használata lehetővé teszi, hogy nagyszerű megjelenésű kártyát kapjon, az egyedi kártyák nyomtatása nélkül. Az önfestékkel ellátott bélyegzőpárna lehetővé teszi, hogy a kártyát alulra nyomtassa. Miután a design megszáradt, most elhelyezhet egy választott képet vagy logót a lenyomat méretének tetején, hogy egyedi, fényes, fényvisszaverő darabot készítsen kézzel festett papírból.

Bélyegzőrendelés Telefonon >>> Kattintson ide

+36 30 884 0644

0 Points


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük